Bases del 44è Premi d'articles El Ciervo - Enrique Ferran  

El planeta, en perill, tema del 44è Premi El Ciervo-Enrique Ferrán

La revista El Ciervo ha convocat el 44è premi d'articles periodístics amb el tema “El planeta, en perill”. Les agressions per terra, mar i aire a la salut del nostre hàbitat, el planeta Terra, causen alarma. Els objectius de l'agenda 2030 de l'ONU per al desenvolupament sostenible –aigua neta, energia no contaminant, producció i consum responsables, defensa del clima, els mars i els ecosistemes terrestres...– assenyalen un camí que pocs transiten. El planeta està en perill i cal parlar de la seva salut, la salut planetària. Què podem i què hem de fer perquè no empitjori? El planeta malalt té cura?

El premi s'ajustarà a les següents bases:

• L'extensió dels articles serà de MIL PARAULES com a màxim i hauran de ser inèdits. El jurat valorarà, a més de les bones idees, la frescor i la claredat de l'estil.

• Podran participar persones de qualsevol edat i procedència.

• El premi està dotat amb 1.000 euros.

• Els treballs hauran de ser enviats ABANS DE L'11 DE NOVEMBRE de 2019 per correu postal a: El Ciervo, c/ Calvet, 56, entl. 3a, 08021 Barcelona, o per correu electrònic a: redaccion@elciervo.es (en l'assumpte del missatge haurà de constar “Premi El Ciervo-Enrique Ferrán”). Els participants hauran d'incloure una fotocòpia o un arxiu .jpg per totes dues cares del DNI o equivalent, i dades de contacte.

• La composició del jurat es donarà a conèixer, juntament amb la fallada del premi, durant la segona quinzena de desembre de 2019.

• La revista El Ciervo publicarà l'article guanyador i es reserva el dret de publicar aquells que cregui interessants, abonant-los com una col·laboració, previ avís a l'autor abans de publicar-lo. No es retornaran els originals presentats ni es mantindrà correspondència amb els participants.

• La participació en el concurs implica l'acceptació de les seves bases.

Barcelona, juliol de 2019

Més informació