Capítol 3: Infants, l’alegria de la humanitat i de l’Església

El Papa Francesc acompanyat de nens al Vaticà
El Papa Francesc acompanyat de nens al Vaticà

Després d’instituir la Jornada Mundial dels Pobres el 2017, com a herència del Jubileu de la Misericòrdia, i la Jornada Mundial dels Avis i dels Ancians el 2021, encara en temps de pandèmia, el Papa Francesc va anunciar a l’Àngelus del 8 de desembre la instauració de la Jornada Mundial de la Infància, la primera edició de la qual se celebrarà els dies 25 i 26 de maig de 2024.

Aquest esdeveniment demostrarà com el pontífex continua mantenint viva les seves intencions de fixar la mirada en els més petits i d’estendre’ls la mà perquè puguin trobar en l’Església el seu horitzó vital. 

En aquest tercer capítol del pòdcast de Foc Nou observem els infants des de dues òptiques: des de la tendresa que emanen i des del fet d’entendre que, malauradament, acaben sent els més vulnerables arreu del món. 

Ho fem tot aprofundint en diversos aspectes relacionats amb la infantesa i la seva vinculació amb la fe gràcies a les aportacions de Fernando González, responsable de l’organisme Infància Missionera, i de mossèn Felip-Juli Rodríguez, director del Servei Diocesà per al Catecumenat de l’Arquebisbat de Barcelona.

Presentació i realització: Emili Pacheco
Guió i producció: Xavier Pete
Agraïments: Sònia Montañola i Bruno Pete

Comparteix

Contingut relacionat